Slået op d.

Derfor er ulønnet praktik i orden

ulønnet praktik

Der har i lang tid været uenighed omkring ulønnet praktik, og om det er forkert. Det er mit ønske at argumentere for, hvorfor ulønnet praktik kan være helt i orden – hvis det gøres rigtigt. Læs min personlige oplevelse herunder.

Mit navn er Christian, og sidste år var jeg selv i ulønnet praktik i 3 måneder. Det var de mest lærerige 3 måneder på hele min bachelor, og her 1 år efter har jeg egen virksomhed samt en fed studiestilling – KUN på grund af alle de erfaringer, som jeg fik i løbet af min praktikperiode.

 

Find den rette virksomhed

Da jeg skulle søge praktik, var jeg så heldig at komme til to samtaler hos to (på papiret) rimelig ens virksomheder, der arbejder med online markedsføring.

Efter samtalerne begge steder var jeg lidt splittet.

Det ene sted virkede perfekt for mig i forhold til arbejdsgiveren, der virkede interesseret i, at jeg også skulle lære noget: “Her laver alle kaffe, så du bliver ikke sat til det,” sagde han.

Stemningen var god, og de virkede som lige nogle gutter for mig. Problemet var bare, at det lå ikke så godt ift. min bolig. Der var lang transport, hvilket ville gøre chancen for et studiejob – efter endt praktik – nærmest umulig.

Det andet sted gav mig slet ikke samme positive følelser i kroppen, men det lå virkelig tæt på mig – og her blev jeg sågar fortalt, at hele 75% af praktikanter får en studiestilling efterfølgende.

Jeg var splittet. For jeg havde aldrig før haft et relevant studiejob, og nu havde jeg måske chancen.

Til sidst valgte jeg dog at gå med min mavefornemmelse og valgte stedet langt væk, men med de sympatiske gutter.

Det var den bedste beslutning i min professionelle karriere.

Alle de ting jeg lærte der, gav mig så meget lyst samt evnerne til at arbejde hårdt på egne projekter i min fritid. Gutterne var geniale til at lære fra sig og give opgaver, der lidt ligesom Mr. Miyagi i Karate Kid lærte mig en masse ting – uden at tænke over, at jeg lærte det.

Selvfølgelig var der kedelige dage og kedelige opgaver fra tid til anden, men hvilke jobs har ikke disse dage?

Efter min praktikperiode begyndte jeg at søge relevante studiejobs – og for første gang i hele min studietid fik jeg rent faktisk svar fra virksomhederne, da jeg endelig havde noget erhvervsfaring.

Derfor fik jeg også et godt studiejob ca. 1,5 måned efter endt praktikforløb, der netop omhandlede online markedsføring. Her er jeg stadig i dag – 11 måneder efter – altsammen på grund af de ting, som jeg lærte ved at tage tre måneder som ulønnet fuldtidsmedarbejder.

Som en pudsig (men ganske sandt) bonusinformation, kan jeg fortælle, at én af mine nye kollegaer havde været i praktik i den virksomhed, som jeg valgte fra i sin tid. Han fortalte, hvor meget de havde løjet til denne samtale – langt fra alle får studiejob der. De udnytter bare at få gratis medarbejdere til at skrive tekster for dem. Derfor havde min kollega ikke fået nær så meget ud af sit forløb, som jeg havde – det var tydeligt at mærke. På den anden side havde det stadig gjort, at han også efterfølgende havde fået studiejob, så respekt for det.

MEN pointen er, at din læringskurve ikke er ens alle steder, og det gælder om at vælge helt rigtigt. Mit råd er derfor:

  • Tænk ikke på logistik eller fremtidsmuligheder.
  • Mærk efter og vælg dem, der giver dig den bedste mavefornemmelse.

Ulønnet praktik kan gøres forkert

Som den ovenstående fortælling beretter, så kan ulønnet praktik både gøres rigtigt og forkert. Før den ulønnede løsning kan vurderes som “i orden”, så er det naturligvis et krav, at virksomheden tilbyder en lærerig og kompetencegivende periode for de ulønnede praktikanter.

Det er klart, at ikke alle virksomheder i gennem tiderne har været perfekte til at benytte deres praktikanter, som det er tiltænkt. Hvis disse “udnyttes” til at lave kaffe hele dagen lang og kopier, så er der naturligvis en grænse, der bliver overskredet.ulønnet praktik

Disse unge mennesker er i virksomheden for at lære. Selvfølgelig er der kedelige opgaver i løbet af en dag, som de skal være parate på at løse – såsom at lave kaffe og gøre klar inden et møde med en kunde eksempelvis. Men dette skal ikke udgøre størstedelen af deres tid, hvilket det heller ikke gør for de fleste medarbejdere i en normal virksomhed.

Så det er lidt af en balancegang. Det er okay at bruge sine praktikanter til nogle af de små ting – især i begyndelsen. Men du skal i sandhed sørge for, at de får noget ud af tiden hos dig.

Giv dem ansvar og lad dem se dig over skulderen på ting, der kunne have interesse for dem – også selvom dette betyder, at de ikke laver andet i 2 timer.

Det er din opgave at give erfaring videre, så dine praktikanter kommer ud og kan få et studiejob eller fast job senere hen på baggrund af de erfaringer, som de fik hos dig.

 

“Ulønnet praktik stjæler arbejdspladser”

Jeg ved godt, at mange mener, at ulønnet praktik stjæler arbejdspladser – og det har jeg ikke en løsning på. Men jeg ved bare, at jeg og mange af mine venner samt medstuderende IKKE kan få et betalt job, når vi ikke har erfaring. Virksomhederne vil ikke hyre os og spilde deres tid. Uden et job kan vi ikke få erfaring – og uden erfaring kan vi ikke få et job.

For mig personligt var den eneste løsning på dette dilemma at arbejde gratis en periode. Jeg tror på, at det samme kan gøre sig gældende for andre.

Giv gerne din mening til kende i kommentarerne herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *