Slået op d.

Derfor bør du tage i praktik i bankverdenen

Hvis man vælger et praktikforløb i en bank, tilegner man sig mange færdigheder. Allerede fra første dag, vil du blive sat på prøve, og det forventes, at man er dedikeret fuldt ud til opgaven, men også til kulturen.

SPONSORERET AF LÅN.DK

Du vil møde kunden ved skranken og til møder, men også over telefon, samt mail. Du vil få en større forståelse for kommunikationen mellem kunde og bank. Du vil derfor opleve alle aspekter af at indgå i et team. For mange starter deres karriere allerede den første praktikdag, da de fleste søger om fastansættelse ved deres praktiksted. Derfor er det godt at give det helt rigtige indtryk.

Man vil blive introduceret til strategier, og måden man arbejder på. Praktikforløbet giver en fornemmelse af alle de forskellige opgaver, som man kan komme ud for. Gennem sparring og feedback fra kollegaer, samt en mentor, vil du i forløbet opnå stor viden.

Der vil blive sat store krav. Man skal kunne med mennesker, kunne arbejde selvstændigt, men også kunne arbejde som del af et team. Man skal være interesseret i at finde de bedste løsninger, man skal være nysgerrig omkring, hvad man laver, og have selvdisciplin til at indse fejl.

Når banken søger praktikanter, gøres det for en eventuel ansættelse senere, og derfor er det vigtigt, at det er det rigtige for begge parter.

Det lyder måske hårdt, og det er det også – men der er ikke tvivl om, at man kommer ud med erfaring og viden, som ikke kan fås på andre måder.

Har du styr på teorien fra studiet, og er klar til at omsætte denne i praksis? Og er du klar til at udvikle dig personligt, men også fagligt?

Så prøv kræfter med et praktikforløb i en bank, det vil du ikke fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *